slowjuicer.png
GSE-5050_styled_shot.jpg
GSE-5050_product_angle_white_bg.jpg

€ 589 wit/zwart

€ 649 chrome

GSE5050_chrome_1500x1500_print.jpg

Horizontale Slowjuicer dubbele persschroef Greenstar Elite – Tribest

Deze slowjuicer gebruikt SPIET al enkele jaren en is zeer blij deze met jullie te mogen delen. De hoog technologische, zéér efficiënte, meest betaalbare slowjuicer met dubbele persschroef en krachtige motor voor een zeer hoog sap rendement is aan te raden voor een gedreven juicefanaat. 

De dubbele persschroeven (twin gear) bootsen perfect na hoe je tanden voedsel vermalen. De slowjuicer doet al het werk zodat jij alle voedingsstoffen en enzymen kunt opnemen. 

 

De Greenstar Elite staat bekent voor een zeer efficiënt toestel met een zeer hoog sap rendement. Het is dankzij de speciale combinatie van de dubbele persschroef aandrijving, de drie-fasen techniek en de laatste technologische snufjes op het gebied van slowjuicen dat deze machine eigenlijk met kop en schouders uitsteekt boven de meeste slowjuicers. Dit is zonder meer de juiste keuze als u een betrouwbare en uiterst efficiënte machine wilt aanschaffen.

 

Deze Greenstar slowjuicer Elite is uitermate geschikt voor persoonlijk (meermaals) dagelijks gebruikt, als voor professioneel en commercieel gebruik. Ze doen momenteel al perfect hun dienst in juicebars, restaurants, sportscholen en andere horecagelegenheden. De Greenstar Slowjuicer is een veelzijdig fantastisch toestel dat het hart vult met heerlijke gezonde lekkernijen van juicelovers tot ondernemers tot kortom, iedereen die met gezondheid bezig is! 

Exclusieve magnetische en biokeramische technologie.

Het sap wordt nog voedzamer doordat de zware metalen op de ingrediënten (bespoten met pesticiden, aanraking met vervuild regen/bodem, etc) worden geneutraliseerd door de biokeramische coating en de magnetische eigenschappen van de persschroeven. 

Door deze technologie blijft het sap langer vers, gezond, smaakvol, maar het voornaamste is dat de kwaliteit van je sap nog beter wordt! 

 

Een nieuw 3-fasen techniek

Een maximaal saprendement is te danken en de allernieuwste 3- fasen techniek.

Een 3-fasen techniek bevindt zich binnen in motor, vandaar de kracht achter dit toestel. 

Dankzij dit systeem worden de celwanden van al uw levensmiddelen nog beter doorbroken en uitgeperst. Door dit nieuwe 3-fasen systeem, is er een toenamen van 10% geperst sap!

 

Het maximale uit uw voeding!!

Door de koude persing van 110 omwentelingen per minuut, wordt ervoor gezorgd dat er geen overbodige hitte vrijkomt. Hierdoor blijven alle aanwezige nutriënten behouden.

 

Technische Specificaties:
Merk: Tribest (Greenstar) 
Model: GS-P501-F
Type Pers: Dubbele persschroef (Twin Gear)
Aandrijving: Elektrisch
Vaatwasser bestending: Ja
Food Processor: Ja
Pasta Maker: Ja
Afmetingen: 40,2 x 17,3 x 25 cm (l x b x h)
Snoerlengte: 140 cm, geaarde stekker
Gewicht: 13.2 kg.
Kleur: Wit
100% BPA-vrij
Motor: tripelfase Inductie
Toeren/Minuut: 110
Stroomverbruik: 190 Watt 

Voltage: 230 V
Spanning: 60 Hz

Geschiktheid voor tarwegras: Zeer goed
 

 

Mogelijkheden

 

De multifunctionele slowjuicer

 

  • Fruitpers; voor zowel hard als zacht fruit

  • Groentepers:  bereiden van sap van alle soorten groenten, zoals bv wortels, radijsjes, rode bieten, paprika, venkel etc. Vezelrijke groeten zoals bleekselderij, spinzie, boerenkool, palmkool, etc. Kruiden en specerijen (Gember, kukuma, ets) 

  • Tarwegraspers: De Greenstar Slowjuicer overheerlijk tarwegrassap! Ideaal voor je dagelijkse tarwegrasshot. Dit toestel kan ook sap maken van Aloë Vera bladeren en andere verse kruiden.

  • Foodprocessor:  De ideale foodprocesser voor het bereiden van  o.a. puree, soep, babyvoeding, tofu, notenkaas, humus, tapenades, dipsausjes, sorbets etc.

  • Pastamaker: De Greenstar is zelfs in de mogelijkheid om verse pasta’s te malen! 

  • Ook geschikt voor professioneel gebruik:

 

Service & Garantie

 

De greenstar slowjuicer Elite wordt geleverd met 12 maanden garantie op het apparaat en bijhorende onderdelen en maar liefst 12 jaar garantie op de motor. Voor een langdurig en optimaal plezier van de Greenstar Elite, raden we aan om de handleiding goed na te lezen vooraleer u het toestel gebruikt. 


 

 

Klik op deze link voor een filmpje over de Greenstar Elite Slowjuicer met dubbele perschroef. 

faq.png

Wat kan ik er allemaal mee maken?


Naast het persen van uw favoriete soorten groente en fruit (zowel hard als zachte varianten) om geweldige verse sappen te maken, is de machine ook uitermate geschikt voor het persen van overheerlijk tarwegrassap. De machine is tevens in staat tot het fijnmalen van allerlei soorten specerijen, noten, zaden en (koffie)bonen. Van de gemalen noten kun je ook heerlijke notenburgers of crackers maken. Ook kun je er humus of ijs mee maken.
Een krachtig en handig apparaat EN aanrader voor de gezonde keuken!
Wat is het verschil met een blender?


Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van een slowjuicer boven het gebruik van een blender. Zo maalt een blender groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid in een kan roteren. Het is een methode die met name geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals bananen, aardbeien, komkommers en dergelijke. Als je harde groentes en fruit wilt gebruiken, zoals appels, wortels of bieten, zijn veel blenders al snel ongeschikt of malen het niet goed fijn. Daarnaast blijft ook altijd veel pulp en vellen achter in het sap, waardoor het vaak een klonterige pap wordt. Een slowjuicer kan zowel harde als zachte fruit- en groentesoorten persen en scheidt daarnaast het pulp volledig van het sap. Dit is met name een stuk aantrekkelijker voor kinderen, die vaak liever sap dan een dikke pap drinken, maar ook veel volwassenen geven de voorkeur aan een lekker gezond sap! Tevens is dit sap sneller en makkelijker te verteren.
Gezonder dan een sapcentrifuge!


Bij een traditionele sapcentrifuge wordt er gebruik gemaakt van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid (tot maar liefst 20.000 toeren per minuut) ronddraait. Het probleem is dat hierbij zeer veel hitte vrijkomt. Dit zorgt voor oxidatieprocessen, waarbij zuurstof gemengd wordt in het sap, wat als gevolg heeft dat aanwezige vitaminen, mineralen, antioxidanten en levende enzymen beschadigd raken in uw verse sap. Dit proces is gemakkelijk te herkennen aan het verkleuren en het scheiden van vaste en vloeibare delen in uw sap. Een ander gevolg is dat uw sap hierdoor minder lang vers houdbaar is. Het voordeel van een slowjuicer is dat uw sap op een laag toerental (maximaal 80 in dit geval) wordt geperst, waardoor voedingsstoffen optimaal bewaard blijven en het sap van ongekend hoge kwaliteit is. Dit is qua voedingswaarde van uw sap een groot voordeel voor uw gezondheid!
Tarwegrassap


De slowjuicer is als enig keukenapparaat geschikt om tarwegras te persen. Dit is mogelijk dankzij de langzame, kneuzende persing waar deze machines om bekend staan. Hierdoor krijgt u 100% pulp vrij tarwegrassap. Dit is niet mogelijk met een sapcentrifuge of blender, want deze vermalen het tarwegras tot kleine onverteerbare deeltjes. U kunt tevens bladgroenten en kruiden zoals spinazie, sla of munt persen met een slowjuicer, wat verder met geen enkele andere machine mogelijk is.
Wat is slowjuicen?


Slowjuicen is een manier van persen die ooit is ontstaan in het exotische Thailand. De naam zegt het al en houdt in dat verse groenten en/of fruitsoorten op een lage snelheid worden geperst, tot maximaal 90 toeren per minuut. Het sap wordt hierbij van het pulp gescheiden en het eindresultaat is heerlijk ‘levend sap’ met een zeer hoge concentratie aan essentiële en oergezonde vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Ook de smaak is ongeëvenaard en blijft beter behouden dan met welk ander keukenapparaat dan ook.
Wat zijn de voordelen van slowjuicen?


U zult merken als u verse fruit/groentesappen een vast onderdeel van uw dagelijkse voeding maakt, dat uw gezondheid en algemeen welzijn met sprongen vooruit gaat. Na 10 dagen kunt u zich al merkbaar fitter en opgewekter voelen. U kunt het merken met slapen. U kunt minder last hebben van stress- en hoofdpijn en met name uw stoelgang kan verbeteren. Na 20 dagen kunt u merken dat u gewicht heeft verloren. U zult tevens merken dat het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap een echte must en gewoonte is geworden en u liever niet meer zonder wilt. Na 30 dagen zult u zonder meer merken dat uw hoeveelheid fysieke energie flink is toegenomen en u makkelijker spiermassa creëert. Ook voelt u zich mentaal helderder en evenwichtiger.
Waar moet ik op letten?


Indien u net begint met het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap, is het mogelijk dat u last krijgt van lichte hoofdpijn en/of vermoeidheid. Dit is omdat uw lichaam door de grote hoeveelheden voedingsstoffen zich ontdoet van aanwezige gifstoffen in uw lichaam. Dit ontgiftingsproces is echter niets om uw zorgen over te maken en deze klachten verdwijnen binnen enkele dagen. Gaat u gewoon door met het maken en consumeren van uw dagelijks verse geperste sap en u zult merken dat u zich binnen 10-30 dagen ongekend energiek en vitaal zult voelen. Tevens raad ik aan om genoeg (gefilterd of bron) water te drinken. Mijdt gewoon leidingwater.
Kan ik vruchten met harde pitten juicen?


De harde pitten van vruchten zoals kersen, pruimen of abrikozen kunnen uw slowjuicer zeer zeker beschadigen. Verwijder deze pitten daarom altijd voor u dit soort vruchten wenst te juicen. Als regel kunnen we stellen dat als het door uw gebit gekauwd kan worden, dan is het ook veilig voor uw slowjuicer.
Kan ik harde en vezelige groenten veilig juicen?


Groenten zoals wortels en bieten zijn over het algemeen vrij hard. Andere groenten zoals selderij, stelen van bepaalde kruiden, citroengras en anderen kunnen erg vezelig zijn. Het is daarom raadzaam deze voor het juicen in stukken te snijden voor u ze in de machine doet. Ook is het raadzaam dit soort producten gelijktijdig met zachtere groenten en vruchten te persen, zodat de uitvoer uit de machine soepeler loopt. Het achter elkaar persen van te grote hoeveelheden harde groenten en fruitsoorten kan mogelijk leiden tot het sneller slijten van uw machine of tot beschadigen van uw slowjuicer.
Vaatwasmachine bestendig


De fabrikant raadt af de onderdelen in de vaatwasser schoon te maken. Het volstaat om de onderdelen dagelijks met schoon water te reinigen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u af en toe gebruik maken van wat zeep en een afwassponsje, maar vermijd dit als dit niet nodig is. Spoel daarna de onderdelen wel goed af zodat er geen zeepresten in achter blijven. Ook is het raadzaam de onderdelen direct na gebruik schoon te maken. Voor de grote schoonmaak is het mogelijk gebruik te maken van wat fornuisreiniger. Doet u dit echter niet vaker dan eens per kwartaal. Het bijgeleverde borsteltje is om de zeef mee schoon te maken.
Ik heb al een sapcentrifuge/blender/keukenmachine, waarom zou ik een slowjuicer aanschaffen?


Er zijn enkele grote verschillen waarneembaar tussen een slowjuicer en andere keukenapparaten zoals sapcentrifuges, blenders en keukenmachines. Deze laatste apparaten zijn niet gemaakt om de hoge kwaliteit sap te produceren die een slowjuicer u levert. De nadelen van deze apparaten zijn: Hoge mate van frictie. Hierdoor verliest uw sap grote hoeveelheden essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen. Laag rendement. Een slowjuicer haalt 30-80% meer sap uit (over)rijpe of zachten groenten en fruitsoorten. Minder lekker sap. Het sap uit een slowjuicer behoudt meer geur, kleur en smaak t.o.v. sap afkomstig uit andere keukenapparatuur. Veel lawaai. Een slowjuicer is een stuk geruislozer dan de andere hier genoemde keukenapparaten. Veel zuurstof. Een slowjuicer zorgt dankzij de langzame persing voor minder aanwezig zuurstof in uw sap, waardoor het langer houdbaar is.